vineri, 19 iunie 2015

Pahare de sticla

M-am saturat de tine! Sti? Tu!Omul cel care imi urmareste fiecare miscare si iti lipesti urechea de peretii vopsiti prost cu lavabila aia mov de la oferta. Mi-e scarba de comportamentul tau de cotet si cred ca ai uitat ca pe sub talpile picioarelor tale este turnat un asfalt de-aia nu iti scufunzi picioarele in balega parfumata.
Imi provici sila de fiecare data cand aduci in vreo discutie numele divinitatii in care crezi doar pentru ca neuronii tai se plictisesc cantand melodia aia de la Talisman.. Stii tu care , nu? "Singur, atat de singur"... Ai citit vreodata si partea in care spune clar sa-ti iubesti aproapele? Si nu , nu se refera sa le imparti cearceafurile , e metaforic , pe cuvantul meu!
Imi vorbesti mie de religie si bunatate in timp ce-mi cobori toti sfintii pe care-i stii din calendarul de pe perete si speri din tot sufletul sa-mi fie cat mai rau?
Te superi din orice fleac pentru ca ai fi vreo persoana de importanta majora... Ha! Pamantul se invarte si fara tine sa stii! Poti sa dispari linistit de pe fata pamantului si garajul tau iubit va fi in visteria altuia fara griji... L-ai scutit de ani de zile de strainatate! Atat ai fost in stare! De pereti netencuiti , de mocirla cand iesi pe usa , de un copil care va fi la fel ca tine.Pacat.Poate ar fi avut potential daca educatia nu i s-ar fi rezumat la a sta singur in timp ce tu ai dat de tehnologia jocurilor de rahat pe site-uri de socializare. Care apropo...site de socializare inseamna sa fi sociabil , adica sa comunici , jur , nu sa stai sa te joci si sa urmaresti dusmanii pe care i-ai invatat din manelele de rahat pe care le asculti zilnic.
Uita-te-n oglinda si vezi daca vezi un om. Daca tu esti om..sunt eu monstru! Nu vreau niciodata sa fiu ca tine! Nu vreau garaj sau tranteli pe jos din partea copilului meu , nici nu vreau un sot care-si lungeste ochii dupa orice femeie in timp ce e obligat sa vina acasa dupa program. Am alte lucruri de facut decat sa ascult prin pereti. Nu te stradui , vino! Bate la usa , si te pui la masa..asculti live totul.. De ce ti-ai chinui gatul cat sa intelegi pe bucati totul? Ca oricum creierul nu te ajuta sa le asamblezi cum trebuie.
Nu-ti vreau raul fiinta , nu-i vina ta ca nu stii ca scoti taranimea din tine atunci cand ai dat prima data de civilizatie. Iti doresc doar sa primesti exact ceea ce gandul tau doreste altora! Atat. Nici mai mult nici mai putin. Si sper sa simti tot ceea ce meriti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu