marți, 31 decembrie 2013

2013

Cateva ore... Iar coform anului voi avea 24 de ani. N-am observat nici o clipa ca a trecut o primavara in care tata a inceput sa aibe probleme de sanatate  , o vara in care nu am avut timp nici sa respir , o toamna in care am inceput sa am eu probleme de santatate ( ca doar nu il las singur pe tata )  , si o iarna care  a trecut atat de rapid pe langa mine incat nu-mi vine sa cred ca in mai putin de 8 ore va fi 2014.
Ma bucur de faptul ca trece acest 2013 si suntem toti in viata , dupa toate problemele cu care am fost solicitati , as vrea sa am certitudinea ca asa va fi si sfarsitul anului viitor , insa cu tot ceea ce simt nu pot garanta asta.
In retrospectiva totusi , daca inceputul acestui an mi-a redat prezenta primei mele iubiri , restul anului a disparut fara urma , chiar atunci cand aveam nevoia cea mai mare de o vorba buna. E groaznic sa ai certitudinea ca mori in chinuri daca nu faci ceva cu viata ta , iar boala e mai bine de jumatate parte a mintii , care ar fi avut atata nevoie de o vorba din partea celui cu care mi-am impartit viata mai bine de 8-9 ani...  Dar orice lucru rau are si partea sa buna. Anii de liceu n-au fost in zadar , iar o parte din cei cu care tineam legatura mi-au devenit prieteni mai buni decat au fost vreodata altii. Le multumesc ca mi-au fost si imi sutn alaturi , la fel si celui cu care-mi impart viata de cativa ani buni , si altor oameni care imi sunt alaturi , trup si suflet. Am sa incerc ... sa traiesc la fel de bine si in anul care vine. Va doresc un an bun.. si sa nu regretati nimic din ceea ce nu se intampla.. Daca nu se intampla , n-a fost sa fie..
Sper sa nu fie ultimul lucru pe care-l scriu si pe care-l vor citi cei care raman...Dar totusi... Va multumesc pentru tot.. Ramas bun . 2013!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu