joi, 7 iunie 2012

O zi ca ieri , ca maine!

Urla incontinuu.... Cuvintele ii ieseau pe gura inainte sa le pot lega intr-un text pe care sa il pricep. Ma speriau inca , imi gaurea pielea cu o sete enorma de a-mi strapunge sufletul odata ce l-au gasit. Eh... teapa pentru asta... nu o sa il gaseasca... Zambeam in sinea mea , intrebandu-ma cat de idiot trebuie sa fi sa crezi ca o persoana care a trecut prin atatea mai are suflet. Traiesc doar pentru ca inima imi bate , si-atat! De ai sti ce aritmic bate insa. Ha ha! Se pare ca nimic nu e la locul lui in viata mea. Dar cine vrea, mereu mi-au placut lucrurile haotice!
Ma asez pe pat... pornesc televizorul si butonez in cautarea unei emisiuni interesante care sa-mi ocupe noaptea. Imi pun paharul de bere si-astept ca sticla sa se abureasca. Ador berea cand e rece! Gasesc si emisiunea. "Femei criminale" Da!! Cele mai periculoase fiinte sunt femeile atunci cand o iau razna. Sunt multi care ar zice asta. Sti insa ce nu imi place la seara asta? Perna asta ciudat de moale. Bleach....macar nu e roz. Le pun insa una peste cealalta si-mi afund corpul in ea asteptand sa se incalzeasca. Beau si citesc subtitrarea emisiunii. Ce minte diabolica! De ce ti-ai ucide partenerul de viata pentru ca nu ti-a oferit un copil? Eh...se pot infia , sau poate e impotent , cine stie! Si in plus , cui ii trebuie o chitaitoare mofturoasa prin casa? Si ma bufneste rasul la gandul meu... Oare de ce? Stii ce se spune despre vulpea cu strugurii ei nu?
O alta seara s-a scurs... ma invelesc bine , imi golesc paharul si las televizorul pornit pe animalele care se rostogolesc pe ecran pe fundalul unui sunet ce te-adoarme... Atunci cand dorm, pot fi ce vreau eu! Atunci cand visez am dreptul la orice... Viata mea e perfecta atunci si nu vreau nimic in plus. Timpul grijilor si problemelor poate fi maine dupa prima clipire din ochi....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu