vineri, 9 septembrie 2011

Cand timpul trece....


Isi aburise mintea din nou cu privirea lui neagra si rece. Fara prea mult efort insa i-a patruns dincolo de zidul ce si-l construise de-a lungul unei vieti.
S-a lasat prada trecutului, fara sa isi vada viitorul intr-o lumina mai proasta, voia doar sa ii mai simta fragilitatea macar odata inainte ca trenul sa il duca din nou mai departe decat ar putea ea pasi vreodata. Durea! Stiau amandoi asta si totusi nu faceau nimic. Adora sa i se franga inima si sufletul sa ii evadeze plecand de unul singur departe de sentimente. Macar el voia libertate. Ea in schimb forta totul pentru inca o zi...degeaba. Rupea secundele si credea ca daca isi va tine nisipul clepsidrei in palma si-l va strange va opri si trecerea timpului cateva clipe in plus.

S-a scurs totul... Si pierdea tot mai adesea timpul stand pe piatra imensa pe care candva faceau dragoste intens fara ca nimic din jur sa nu conteze. Ce frumos lumina acum acel bec galben pal... Si luna... care se vedea atat de singura pe cer si totusi invingea fiecare nor si rupea din lumina fiecarei stele. Era la fel de singura...acum insa erau doua... ea uitandu-se pe cer... luna ignorand-o ca intotdeauna. El? Undeva departe cu gandul plecat, ignorandu-si iubirea, savurand fiecare picatura de ura si sorbind fara remuscare sangele ei intr-un mod sadic. Bea tot, ucide suflet, omoara iubirea... creste-ti ura... Dar baiete?...Cand ea nu va mai fi... tu nu vei fi singur?

8 comentarii:

 1. stii uneori singuratatea e chiar frumoasa.

  RăspundețiȘtergere
 2. @x :nu ca ai fi singurul, si nu te consola...nu esti nici ultimul

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) stiu asta la fel cum stiu inca cativa care te urasc poate mai tare decat mine doar ca degeaba/ tu parca esti oarba si nu vrei sa schimbi asta

  RăspundețiȘtergere
 4. :))) Hey, viata mea , deciziile si repercusiunile mele....

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai scris cu adevarat frumos, intr-un mod "diferit?" - cred ca e cuvantul potrivit !

  RăspundețiȘtergere
 6. Va multumesc pentru comentarii!

  29decembrie ma bucur de faptul ca iti place..
  Ioanide , cred ca asa imi place sa scriu, nu am descoperit de ce totusi, dar cred ca vreau sa inteleaga esenta acel 'el'..

  RăspundețiȘtergere