sâmbătă, 23 aprilie 2011

Inteligenta la romani ( II )

Chiar daca ar trebui sa fim mai buni acum in ajun de sarbatoare, pur si simplu nu ma pot abtine. Ce imi place mie mai mult decat o milka cu alune e un filozof 'dashtept" de mama focului ce incearca el saracul din puteri si rasputeri sa ne explice noua, celor asa mai medii la intelect, cum sta defapt treaba cu stiinta.
Cum una din marile enigme ale omenirii a fost astronomia, cei din video-ul de mai jos , ne demonstreaza ca populatia maya si azteca au fost defapt niste inculti ce nu aveau habar despre ce vorbeau. Cati dintre voi nu v-ati intrebat ceva despre axa planetei pe care traiti. Stiu, nu imi trebuie raspuns. Foarte putini, pentru ca nu conteaza daca are axa, sau daca s-a tocit cumva, dar nu se poate masura.... "Axa asta care e atata de mare, oare din ce e facuta dom'ne? dar daca axa n-are, daca ea e acolo intr-un necunoscut sau e mai pe la margine undeva de agata planeta sa o tina-n frau , sau e doar lasoul cu care divinitatea arunca dupa Soare sa mai avem si noi lumina, macar asa din cand in cand...
Sa nu o mai lungesc, va doresc vizionare placuta, asa la "curent electric cum era si-acum 5000 de ani"..."Aaah, chiar ce o mai fi facand miezul ala magnetic care aaa..ahh...atomic de la Cernobil acolo in pamant"? Hai sa ne gandim,sa nu tacem din gura , doar e chestie de logica, nu-i asa? Haideti asa cu banii nostrii ai tuturor sa mergem sub Alpi, la gaura neagra din " neutrini "creata de oameni , si sa studiem noi de ce sunt exploziile solare.

Ah si ca tot am ajuns la Soare, am si eu o dilema... De ce mai apune steaua asta daca tot apare si dimineata iara? Nu e asa fara rost? Ziceti si voi... De ce sa faci un lucru inutil daca maine il reiei. Sa ramane dom'ne acolo sus , sa sada el cat o vrea si doar dimineata tot acolo e nu? Sa se plimbe noh, asa umpik , sa treaca de la noi, sa nu intepeneasca care cumva si sa nu mai lumineze, sa stea cand sus, cand jos, cand in dreapta ori in stanga. Dar se pare ca si-a cam luat-o in cap de la o vreme , noi am fost oameni buni , l-am lasat sa se plimbe pe cerul nostru, "si-acum din partea sticlovarului rasare" asta-i ca atunci cand ii dai un deget si nesimtita iti i-a toata mana caci "inainte asfintea Soarele mai asa, si acuma e mult mai asa, asa multi kilometrii, de rasarit rasarea dintr-o parte, " si-atunci sa mai ajuti?

In alta ordine de idei, avand in vedere ca nu e bine sa lasi un lucru neterminat, v-am aratat in prima parte a postarii cu acelasi titlu, o batranica ce nu era multumita de violatorul ei, va mai amintiti? ( daca nu, te rog sa te uiti la video , merita promit! )
Satenii, s-au revoltat si se pare ca sunt de partea violatorului. O fi mai apt decat zice tanti? Sau pe celelalte le-a violat asa mai veritabil." Oare doar le-o fi necaz ca a violat-o doar pe dansa?" Pe cine ar fi ales violatorul din sat? "de jegoase ce ie" nu le alege cred... Eu eram ferm convinsa ca atat de proaste sunt doar pitzipoancele cu botul "ruoz" si geci pufoase de 17 ani. Oricum, dragule violator, fa o treaba buna daca e, dar vezi si tu in cine , ca astea se bat pentru tine-n tacere dar tot nu esti bun. Ai grija cu cine-ti folosesti ustensilele. Nu uita ca si cel mai sigur razboi castigat se poate pierde cu o sabie proasta...
Care e adevarul insa? O fi demn ori nu babofilul ?Decideti voi!Sper ca v-am lamurit si cu violul. Apropo, baieti, sa nu faceti asta acasa!Nu ar fi atat de frumos din partea voastra sa faceti diferente intre femei.

Si daca tot deseara desurubam biserica invartindu-ne in jurul ei, si ii mai sponsorizam pe barbosii cu reverende, hai sa ne intoarcem fata spre religie... De unde a invatat toata lumea lucruri despre religie? Din biblie... Cine a scris "bliblia" ?Alecsandi, Eminescu...sper ca e el ca doar e scriitorul nostru bun! Va dati seama ce roman veritabil e "blibliarul"? Nuuu... DumneZeu a scris-o, sau fi-su... nu? Ca doar "ne da fructe,ne da si de toate" Oricum, cert este ca aceasta carte e scrisa de un roman. Si noi toti , credem in el... ca nu degeaba " a fost jefuit el pentru noi".Eh,umpic de respect intre toate specimenele , pentru omul de la 2:30. Stie el ceva acolo, e invatat pentru cei din sat de la ei. Contrar lui , femeia de la 5:45 e dovada vie ca se poate trai si fara creier. Nu sunt rea. Dar ea a spus ca "cu sfantul ajutor" s-a facut bine, pentru ca biata de ea a avut "moarte clinica 6 luni". ( Aici prietenul nostru Wikipedia , ne lamureste de ce am spus asta: "Intervalul de resuscitare sau durata de timp în care un organism poate fi în moarte clinică, depinde de viabilitatea celulei nervoase, fenomenul devenind ireversibil în momentul în care centrii nervoși cerebrali sunt lipsiți de aportul de oxigen pe o perioadă de timp ce depășește 5-10 minute"). Oricum, femeia e un miracol in doua picioare, asta dupa ce "i-a aratat Dumnezeu zidul" pe care l-a vazut ,refuzand cu buna credinta izvorul tamaduirii... Bine ca impreuna cu "Sfantul Anton a reusit mai mult".

Oricine ar fi scris-o... ar trebui sa "gandim noi dupa capul nostru sa mergem la biserica in fiecare duminica", sau macar azi, la inviere... Ne vedem acolo, toti adunati , pentru un singur om.
Sarbatori fericite pentru toti cititorii mei. Cristos a inviat!

3 comentarii:

  1. Sarbatori fericite Jolly,scuze de intirziere... :*

    RăspundețiȘtergere
  2. :D nu e nimic. Stiu ce nebunie poate fi de sarbatori si nu ai timp de aproape nimci:D >:D< iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere