sâmbătă, 26 februarie 2011

Asta e realitatea umana!

Stand by animals in China. from ptroa on Vimeo.Cat de draguti sunt micii galbejiti cu ochii alungiti nu-i asa? Oare cum ar arata unul dintre cei din videoclipul de mai sus in locul animalului? Oare nu ar fi pe buna dreptate jupuirea de piele pe viu? Eu una chiar vreau sa vad cum arata unul din micutii chinezi fara pielea lor galbena. I-as jupui lent, pe fondul unei melodii de pian. Sa dureze, si sa doara.

Asa fac unii bani multi, asa sunt ei in lumea lor. Si ne mai intrebam ce inseamna uman? Asta e uman! Asa a devenit omenirea. Suntem prea multi pe Terra, mult prea multi pentru resursele necesare, asa ca nu va mai plangeti ca unii mor din lipsa de nu stiu ce vaccin , sau e un mic cutremur. Pamantul se autoconserva, si daca eu cel putin as fi in locul lui, m-as scapa de toate lichele astea ca cei din videoclip. Stiu, va uitati la clip, poate vi se pare tragic sau varsati o lacrima daca ajungeti sa il vedeti pana la capat, si-atat. Maine nici nu va mai aduceti aminte de nimic. Si lumea continua pe fagasul ei. Stiu , nu avem ce face. Dar asta e doar o parte din realitate. Si cu riscul de a fi egoista. Sper sa moara multi oameni, enorm de multi. Cu cat mai multi cu-atat mai bine. Pentru ca ceea ce traiesc acum, nu mai pot fi numiti oameni, doar creaturi ce sunt insetate de bani si putere. Iar cei care recurg la asta, sa nu se odihneasca vreodata in pace!

3 comentarii:

 1. E groaznic ce-i drept./Viata si obiceiurrile unor popoare nu le vom putea intelege, doar atunci cand vom intra in pielea lor.Omul este crud, trebuie sa ne obisnuim cu asta...

  RăspundețiȘtergere
 2. deacord cu tine Jolly,ma suprinde uneori atitudinea si cruzimea unora,imprevizibila e firea omului,dar,de cele mai multe ori omul este crud.
  puup :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Omul este mai animal decat animalul! ...cred ca asta zice totul.

  RăspundețiȘtergere